Geraniummarkt op zaterdag 12 mei

Op zaterdag 12 mei vindt de jaarlijkse Geraniumjaarmarkt weer plaats in Aalsmeer Centrum. Op het Raadhuisplein staat de Geraniummarkt en in de Zijdstraat vindt een braderie plaats. De Geraniummarkt en de braderie duren van 9.00 tot 17.00 uur. Woont u in Aalsmeer dan kunt u op de fiets komen want de Kika Koeriers brengen uw aankopen tegen een kleine vergoeding thuis of naar de parkeergarage.  

Geraniummarkt op het Raadhuisplein
Onder het toezicht oog van het beeld van Flora, godin van de lente en de bloemen dat op een tien meter hoge sokkel staat voor het gemeentehuis, wordt op het Raadhuisplein de Geraniummarkt georganiseerd door de afdeling Aalsmeer van de KMTP. Twintig kwekers en bedrijven bieden diverse producten aan voor de tuin zoals Geraniums maar ook andere verschillende eenjarige en vaste planten, siergrassen en knollen. Dit jaar is er ook weer een ruilmarkt voor al uw teveel gezaaide planten bij de stand van de KMTP. De Historische Tuin is natuurlijk ook aanwezig met hun prachtige planten die ’s morgens vroeg per praam aangevoerd worden.

Braderie in de Zijdstraat
In de Zijdstraat wordt net als voorgaande jaren een uitgebreide braderie gehouden. Naar verwachting staan er ongeveer tachtig kramen opgesteld in de Zijdstraat en op het Molenplein. Op de markt vindt u onder andere kleding, sieraden, kralen, horloges, portemonnees, boeken, snoep en ander lekkers. Naast de vele standwerkers zijn ook winkeliers en verenigingen vertegenwoordigd met een kraam. Bij de diverse horecazaken in het centrum zijn voldoende mogelijkheden voor een drankje en allerlei lekkernijen.

Gratis parkeren en bereikbaarheid
Voor wie met de auto komt.... de Weteringstraat en Punterstraat zijn vanwege de braderie afgesloten. Het Praamplein is dus alleen bereikbaar via de Uiterweg en de Dorpsstraat. Naast het Praamplein en het Drie Kolommenplein (2 uur gratis parkeren maar denk aan uw blauwe schijf) kunt u ook parkeren in de parkeergarage van TV Studio’s Aalsmeer aan de Van Cleeffkade voor slechts € 5,00 per dag. De Kika Koeriers brengen uw aankopen graag naar de parkeergarage. Komt u met de boot? Dan kunt u aanmeren bij de passantenhaven aan het Praamplein dat bereikbaar is vanaf de Ringvaart t.h.v. Zorgcentrum Aelsmeer of aan de Kolenhaven, achter watersportvereniging Nieuwe Meer.

Laat uw aankopen thuisbrengen en steun het Kika Kinderkankerfonds!
Bij de Kika stand op de Geraniummarkt staan de Kika Koeriers de hele dag klaar om uw aankopen tegen een kleine vergoeding per bakfiets naar uw auto in de parkeergarage van  Studio’s Aalsmeer te brengen. Woont u in het Aalsmeer Centrum, Zuid of in de Hornmeer? Laat de auto dan maar thuis want de Kika Koeriers bezorgen uw aankopen ook thuis. Alle opbrengsten van de Kika Koeriers komen ten goede aan het Kika Kinderkankerfonds.

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator