Wintermarkt op zaterdag 9 december

 


Op zaterdag 9 december vindt in Aalsmeer Centrum weer een gezellige Wintermarkt plaats. Tussen 10.00 en 17.00 uur staan er in de Zijdstraat ruim 40 kramen met lekkere etenswaren en leuke cadeaus. Om de decembersfeer te verhogen brengt de Kerstman een bezoek aan de Wintermarkt en speelt tussen 12.00 en 16.00 uur een kerstmannenorkest.


Op deze zaterdag tussen Sinterklaas en Kerst zijn natuurlijk alle winkels in het centrum geopend. Veel winkeliers zijn ook buiten te vinden met een kraam, maar er zijn ook standhouders van buitenaf. Op de Wintermarkt wordt natuurlijk ook de kerstgedachte hoog gehouden. Daarom is ook een aantal goede doelen en verenigingen aanwezig die de kerstgedachte onder de aandacht brengen. Bij de plaatselijke horeca en de verschillende kraampjes kunt u genieten van verschillende winterse gerechten, hapjes en drankjes zoals oliebollen, zelfgemaakte erwtensoep, lekkere broodjes, glühwein en warme chocolademelk. 


Gratis kerststukjes maken


Kinderen mogen tijdens de Wintermarkt een gratis kerststukje maken in de grote leegstaande winkel in de Zijdstraat 71 (voormalige Scapino, in 2018 het nieuwe onderkomen van Big L) o.l.v. van ons promoteam. Alles is aanwezig maar heb je thuis iets moois wat je graag in je eigen kerststukje wil verwerken dan mag je dat natuurlijk gewoon meenemen.


Kerstmarkt op de Historische Tuin


Op zaterdag 9 december organiseert Lionsclub Ophelia een sfeervolle (deels overdekte) Kerstmarkt met diverse koren en een echte kerstveiling in de Historische Tuin aan het Praamplein vanaf 10.00 tot 18.00 uur. Ook een bezoekje meer dan waard! 


Gratis parkeren


Met een blauwe schijf kunt u 2 uur gratis parkeren in Aalsmeer Centrum. Voor slechts 5 euro kunt u de hele dag zorgeloos parkeren in de parkeergarage van Studio’s Aalsmeer aan de Van Cleeffkade. De Wintermarkt wordt georganiseerd door organisatiebureau Natural Solutions in samenwerking met Ondernemersfonds Meer Aalsmeer. Voor meer informatie en vragen kunt u terecht op www.meeraalsmeer.nl


 


 


 

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator