Winkels te huur


Zijdstraat 71-73
Winkelruimte met een frontbreedte van ca. 12.50m en een totale oppervlakte van 540 m² op A1 locatie in het beste gedeelte van het winkelcentrum van Aalsmeer met als naaste winkels als de HEMA, EyeWish, Hans Anders, Van Haren Schoenen, Bart Smit, Blokker, Kruitvat, bakker, slager, groenteboer, Albert Heijn, Etos, etc. 

Deze winkelruimte is ideaal voor een grootschalige discounter, kleding, interieur, ect. Uitstekend bereikbaar voor laden/lossen aan de achterzijde (Gedempte Sloot). Het pand is voorzien van een betegelde vloer en beschikt over een systeemplafond met inbouwspots en een cv gestookte luchtverwarming. Aan de achterzijde bevindt zich een magazijnruimte (goed toegankelijk voor laden/lossen) van ca. 31 m2 en een kantine met pantry van ca. 20 m2. 

Details:
- € 6.250 /mnd
- Borg 3 maanden huur
- Huurovereenkomst volgens ROZ model
- Uitgangspunt is een contract voor 5 + 5 jaar (afwijkende termijnen bespreekbaar)
- Voorbehoud gunning verhuurder

Voor meer info klik hier Zijdstraat 26
Te huur winkelruimte met een frontbreedte van circa 10 meter gelegen op een A-locatie in het centrum van Aalsmeer. De winkelruimte heeft een hoekligging aan een fraai pleintje bij de molen. Door de hoekligging veel etalageruimte. De totale oppervlakte bedraagt ca. 130 m². Met pantry, toilet en Voorzien van verlichting en winkelvloer.

Voor meer info klik hierZijdstraat 31

€ 595.000 k.k. (of € 950 /mnd)

Dit karakteristieke winkel/woonhuis is in vele opzichten multifunctioneel te noemen. Op een fraaie locatie in de Zijdstraat, schuin tegenover Korenmolen De Leeuw, biedt dit object naast een winkelruimte met een fraai breed front, een goede werkplaats en een grote schuur. Modernisering van het pand is noodzakelijk, nieuwbouwontwikkelingen met woningen zijn mogelijk. Het pand is met de auto eenvoudig via de Gedempte Sloot bereikbaar. Op een kleine 100 meter afstand ligt het grote parkeerterrein 'Praamplein'. Hier bevindt zich ook de passantenhaven. Albert Heijn grenst aan het Praamplein en supermarkt Deen opent binnenkort ook haar deuren op enkele tientallen meters afstand van Zijdstraat 31. 

De winkel heeft een goede lengte/breedte-verhouding en een front met een grote etalage voer een lengte van bijna 10 meter. De totale oppervlakte is ongeveer 120 m². Achter de winkel bevindt zich een werkplaats van ongeveer 70 m². De hoge schuur achter de werkplaats is zo'n 200 m² en heeft een goede hoogte. Op de verdieping bevindt zich een woning met een zelfstandige entree. De woning is ook vanuit de winkel bereikbaar. De oppervlakte van de woning is ongeveer 120 m² en achter de woning ligt een lekker dakterras.

>>>Terwijl het object te koop wordt aangeboden, wordt de winkel tijdelijk te huur aangeboden, Opslagruimte desgewenst beschikbaar<<<<<<<<<<<<<<<<<

Voor meer info klik hierZijdstraat 32 A+B

Op een centrale locatie midden in het centrum van Aalsmeer bieden wij u deze lichte winkelruimte (123m2) aan. Deze ruimte is in 2009 gebouwd en gelegen recht tegenover de Molen waardoor het zeer gemakkelijk te voet te bereiken is.

De winkelruimte is voorzien van een pantry, 2 toiletten en een C.V. ruimte. Eventueel is de winkelruimte op te delen in 2 ruimtes, van 57,8 m2 en 64,9 m2. 

Voldoende parkeergelegen is aanwezig op het "Praamplein" hier kan men met een blauwe schijf 2 uur parkeren. € 2.300 /mnd

Voor meer info: klik hierAalsmeer-Centrum: het kloppend hart van Aalsmeer

Bloemendorp, waterdorp, ondernemersdorp; de gemeente Aalsmeer is niet voor één gat te vangen. Met ruim dertigduizend inwoners, een zeer centrale ligging in de Randstad en een ongekende bedrijvigheid is Aalsmeer bovenal een dynamisch dorp. Aalsmeerders zijn gewend om hard te werken, maar als het werk gedaan is, is er ruimte voor ontspanning. De inwoners hebben van oudsher een grote lokale binding, wat zich niet alleen uit in een rijk verenigingsleven en talrijke evenementen maar ook in een grote mate van trouwheid aan de lokale winkels en bedrijven.

Winkelgebied Aalsmeer-Centrum
Wie Aalsmeer-Centrum nadert ziet al van verre de toren van de dorpskerk boven de bebouwing uitsteken. Ooit was dit het midden van het dorp, na de inpoldering van het Haarlemmermeer zijn de gemeentegrenzen echter danig opgeschoven. Aalsmeer-Centrum ligt daardoor geografisch gezien aan de rand van de gemeente. Niettemin vormt dit gebied nog altijd het hart van Aalsmeer. In het centrum bevindt zich veruit het grootste winkelgebied, met zo’n honderd winkels en bedrijven. Naast de bekende ketens is er een behoorlijk aantal speciaalzaken te vinden. Ook tal van andere voorzieningen zijn hier gevestigd, zoals het gemeentehuis, de bibliotheek, het VVV-agentschap, cafés en restaurants, diverse banken, een postagentschap, een gezondheidscentrum en een zorgcentrum. Het winkelgebied onderscheidt zich van andere plaatsen door een dorps karakter, historische panden, winkelen in de open lucht en de ligging aan het water.

Recreatie en toerisme
De laatste jaren mag de ontwikkeling van recreatie en toerisme in Aalsmeer op een toenemende belangstelling rekenen. Overheid en ondernemers realiseren zich dat het ‘bloemendorp aan het water’ op dit vlak unieke kansen heeft. Aalsmeer-Centrum speelt in deze plannen een cruciale rol. Door de ligging direct aan een drukke vaarroute (de Ringvaart) en de aanwezigheid van passantenplaatsen, een groot aantal jachthavens en andere watersportvoorzieningen, is het centrumgebied een aantrekkelijke verblijfplaats voor toeristen en recreanten. Met trekpleisters als tuinbouwmuseum de Historische Tuin, de Westeinder Rondvaart, expositieruimte het Oude Raadhuis en Korenmolen de Leeuw is er voor bezoekers van alles te doen.

Ondernemersfonds Meer Aalsmeer
In 2012 hebben de ondernemers in Aalsmeer-Centrum en de Gemeente de handen ineengeslagen door de oprichting van het Ondernemersfonds Meer Aalsmeer. Doordat iedereen op deze manier bijdraagt aan de verbetering van het centrumgebied worden nieuwe ontwikkelingen mogelijk. De eerste stappen zijn gezet om gezamenlijk te werken aan een nog beter en economisch vitaal winkelgebied. Met veel enthousiasme werkt Meer Aalsmeer aan het vervolg.

Meer Aalsmeer heeft vertrouwen in de toekomst! Wij hopen dat u ook enthousiast bent over de kansen in Aalsmeer-Centrum. Wellicht is een van onderstaande panden iets voor u. Heeft u vragen of wilt u meer weten over het winkelgebied, neem dan contact op met het secretariaat via info@meeraalsmeer.nl.

Kengetallen Aalsmeer
(bron: Gemeente Aalsmeer, 2013)

aantal inwoners:    30.618

Leeftijdsopbouw
0 – 11 jaar: 16,2 %
12 – 24 jaar: 14,2 %
25 – 39 jaar: 17 %
40 – 54 jaar: 24,9 %
55 – 74 jaar: 20,8 %
75 >: 6,8 %

Bevolking naar wijk
Aalsmeer: 11.819
Kudelstaart: 8.999
Oosteinde: 9.800

Economie
aantal bedrijven: 2.426
werkzame personen: 15.684

Recreatie
Verenigingsleven: ca. 150 verenigingen en stichtingen
Aantal jachthavens: ca. 30
Aantal ligplaatsen: ca. 6.000
Aantal hotels: 4

Bloemenveiling FloraHolland ontvangt jaarlijks ca. 80.000 bezoekers (toeristen).
De Historische Tuin ontvang jaarlijks ca. 10.000 bezoekers.
Bekijk de site van VVV Aalsmeer voor meer info.

 

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator