Schoonheidssalon Natuurlijk Aalsmeer

Schoonheidssalon Natuurlijk Aalsmeer bevindt zich in de G&W Gezondheidswinkel en werkt uitsluitend met 100% natuurlijke verzorgingsproducten. U kunt terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, epileren, verven maar denk ook aan harsen van de benen, massage of een (bruids)make-up. Voor alle uitgebreide mogelijkheden kunt u bij ons in de winkel wat folders halen of bekijk onze Facebook pagina.

De behandelingen worden gegeven met de gecertificeerde merken Dr. Hauschka, Annemarie Börlind en Alviana. Deze merken werken met ingrediënten van natuurlijke oorsprong en de plantenextracten zijn afkomstig van gecontroleerde biologisch-dynamische teelt. Alle producten zijn dierproefvrij en bevatten geen synthetische kleur-, geurstoffen en conserveermiddelen.

Wilt u alvast kennismaken met een van de merken, kom in de winkel een proefje halen van Dr.Hauschka of Annemarie Börlind.

Wij zijn geopend op dinsdag en vrijdag. Vraag in de winkel naar andere mogelijkheden.Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator