Logo Ondernemersfonds Meer Aalsmeer

donderdag

29

juli

Terug naar overzicht

Geraniummarkt (gaat niet door)

Helaas! Geen Geraniummarkt dit jaar. De datum van de volgende Geraniummarkt is al bekend: zaterdag 8 mei 2021. 

Op de zaterdag voor Moederdag organiseert Groei en Bloei afdeling Aalsmeer in samenwerking met het ondernemersfonds Meer Aalsmeer weer een Geraniummarkt op het Raadhuisplein en een uitgebreide braderie in de Zijdstraat. De Geraniummarkt duurt van 9.00 tot 17.00 uur.

Geraniummarkt op het Raadhuisplein
De afdeling Aalsmeer van Groei en Bloei organiseert op het Raadhuisplein de Geraniummarkt. Twintig kwekers en bedrijven bieden diverse producten aan voor de tuin zoals verschillende eenjarige en vaste planten, siergrassen en knollen. Dit jaar is er ook weer een ruilmarkt voor al uw teveel gezaaide planten bij de stand van de KMTP. Deze bevindt zich nabij het beeld van Flora, de Romeinse godin van de lente en de bloemen, dat op een tien meter hoge sokkel staat voor het gemeentehuis. Natuurlijk is de Historische Tuin ook weer aanwezig met hun prachtige planten die ’s morgens al heel vroeg aangevoerd worden per praam via de sloot langs de Van Cleeffkade.

Braderie in de Zijdstraat met een foodpleintje bij de Korenmolen
Op de braderie staan naast winkeliers en marktlui ook verenigingen, goede doelen en andere non-profit organisaties. Op de markt vindt u onder andere kleding, sieraden, kralen, horloges, portemonnees, boeken, snoep en ander lekkers. Aan de voet van Korenmolen de Leeuw komt een gezellig terras en verschillende kramen met lekkere hapjes en drankjes maar ook bij de diverse horecazaken in het centrum zijn voldoende mogelijkheden voor een drankje of een lekkere lunch.

Steun Kika en laat uw aankopen thuisbrengen!
Bij de Kika stand op de Geraniummarkt staan zoals altijd de Kika Koeriers de hele dag klaar om uw aankopen tegen een kleine vergoeding per bakfiets naar uw auto in de parkeergarage van Studio's Aalsmeer te brengen. Woont u in het Aalsmeer Centrum, Zuid of in de Hornmeer? Laat de auto dan maar thuis want er rijden maar liefst acht Kika Koeriers rond om alle aankopen voor een paar euro bij uw thuis te bezorgen. Alle opbrengsten van de Kika Koeriers komen ten goede aan de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Parkeren en bereikbaarheid
Voor wie met de auto komt: de Weteringstraat en Punterstraat zijn vanwege de braderie afgesloten. Het Praamplein is dus alleen bereikbaar via de Uiterweg en de Dorpsstraat. Vanwege de verwachte drukte is gratis parkeren in het centrum lastig maar voor maar 5 euro kunt u de hele dag zorgeloos parkeren in de parkeergarage van de Studio’s Aalsmeer aan de van Cleeffkade. Komt u met de boot? Dan kunt u aanmeren aan het Praamplein dat bereikbaar is vanaf de Ringvaart of aan de Kolenhaven, achter watersportvereniging Nieuwe Meer.

Geraniummarkt (gaat niet door) foto 1

9 mei

09:00 uur tot 17:00 uur

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator