Logo Meer Aalsmeer Winkeldorp

zaterdag

15

december

Terug naar overzicht

Wintermarkt in de Zijdstraat

Op zaterdag 15 december vindt in Aalsmeer Centrum weer een gezellige Wintermarkt plaats. Tussen 10.00 en 17.00 uur staan er rond het Molenplein en in de Zijdstraat een flink aantal kramen met lekkere etenswaren en leuke cadeaus. Om de decembersfeer te verhogen brengt de Kerstman een bezoek aan de Wintermarkt.

Op deze zaterdag tussen Sinterklaas en Kerst zijn natuurlijk alle winkels in het centrum geopend. Een aantal winkeliers is ook buiten te vinden met een kraam, maar er zijn ook standhouders van buitenaf. Op de Wintermarkt wordt natuurlijk ook de kerstgedachte hoog gehouden. Daarom is ook een aantal goede doelen en verenigingen aanwezig die de kerstgedachte onder de aandacht brengen. Bij de plaatselijke horeca en de verschillende kraampjes op het Molenplein kunt u genieten van verschillende winterse gerechten, hapjes en drankjes zoals oliebollen, erwtensoep, lekkere broodjes, glühwein en warme chocolademelk.

Gratis kerststukjes maken
Kinderen mogen tijdens de Wintermarkt o.l.v. van ons promoteam een gratis kerststukje maken en wie wil mag op de foto met de Kerstman.

Gratis parkeren
Met een blauwe schijf kunt u 2 uur gratis parkeren in Aalsmeer Centrum. Voor slechts 5 euro kunt u de hele dag zorgeloos parkeren in de parkeergarage van Studio’s Aalsmeer aan de Van Cleeffkade. 

De Wintermarkt wordt georganiseerd door organisatiebureau Natural Solutions in samenwerking met Ondernemersfonds Meer Aalsmeer. 

Wintermarkt in de Zijdstraat foto 1

15 dec

10:00 uur tot 17:00 uur

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator