Logo Meer Aalsmeer Winkeldorp

dinsdag

21

mei

Terug naar overzicht

Winterbraderie in de Zijdstraat

Op zaterdag 15 december vindt in Aalsmeer Centrum weer een gezellige Winterbraderie plaats. Tussen 10.00 en 17.00 uur staan er rond het Molenplein en in de Zijdstraat een flink aantal kramen met lekkere etenswaren en leuke cadeaus. Om de decembersfeer te verhogen brengt de Kerstman een bezoek aan de Winterbraderie.

Op deze zaterdag tussen Sinterklaas en Kerst zijn natuurlijk alle winkels in het centrum geopend. Een aantal winkeliers is ook buiten te vinden met een kraam, maar er zijn ook standhouders van buitenaf. Op de Wintermarkt wordt natuurlijk ook de kerstgedachte hoog gehouden. Daarom is ook een aantal goede doelen en verenigingen aanwezig die de kerstgedachte onder de aandacht brengen. Bij de plaatselijke horeca en de verschillende kraampjes op het Molenplein kunt u genieten van verschillende winterse gerechten, hapjes en drankjes zoals oliebollen, erwtensoep, lekkere broodjes, glühwein en warme chocolademelk.

Gratis parkeren

Met een blauwe schijf kunt u 2 uur gratis parkeren in Aalsmeer Centrum. Voor slechts 5 euro kunt u de hele dag zorgeloos parkeren in de parkeergarage van Studio’s Aalsmeer aan de Van Cleeffkade. 

De Winterbraderie wordt georganiseerd door organisatiebureau Natural Solutions in samenwerking met Ondernemersfonds Meer Aalsmeer. 

Winterbraderie in de Zijdstraat foto 1

14 dec

10:00 uur tot 17:00 uur

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator