Verlichte Wintermarkt in de Zijdstraat

De feestverlichting in Aalsmeer Centrum hangt dus we kunnen van start met de gezellige Wintermarkt op zaterdag 15 december. Tussen 10.00 en 17.00 uur staan er rond het Molenplein en in de Zijdstraat een flink aantal kramen met lekkere etenswaren en leuke cadeaus. Om de decembersfeer te verhogen brengt de Kerstman ’s middags een bezoek aan de Wintermarkt en selfies maken mag! Op deze zaterdag tussen Sinterklaas en Kerst zijn natuurlijk alle winkels in het centrum geopend. Volgens de weersvoorspellingen wordt het koud maar binnen in de winkels en horecazaken is het lekker warm. 

Een aantal winkeliers is ook buiten te vinden met een kraam, maar er zijn ook standhouders van buitenaf. Op de Wintermarkt wordt natuurlijk ook de kerstgedachte hoog gehouden, daarom is ook een aantal goede doelen en verenigingen aanwezig. Bij de plaatselijke horeca en de verschillende kraampjes op het Molenplein kunt u genieten van verschillende winterse gerechten zoals erwtensoep, glühwein, oliebollen, lekkere broodjes, warme chocolademelk of een speciaal winterbiertje. 

De kinderen mogen tijdens de Wintermarkt o.l.v. van ons promoteam een gratis kerststukje maken bij de kraam voor de (nu nog) leegstaande winkel in de Zijdstraat 31. 

Gratis parkeren
Met een blauwe schijf kunt u 2 uur gratis parkeren in Aalsmeer Centrum. Voor slechts 5 euro kunt u de hele dag zorgeloos parkeren in de parkeergarage van Studio’s Aalsmeer, ingang aan de Van Cleeffkade. 

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator