30 jaar Total Copy Service

Het begon allemaal in 1990 met het clubblad van Atletiekvereniging Aalsmeer (AVA). En nu dertig jaar later is Total Copy Service een begrip in de omgeving. Het bedrijf is uitgegroeid tot totaalleverancier van producten en diensten op het gebied van onder andere cadeau- en relatiegeschenken, textiel en stoffen bedrukken, kantoorartikelen, reclame en belettering en alle vormen van drukwerk. 

Samen ben je sterk
Eigenaren Ria Bouwman en Dirk Box zijn een ondernemende tweetal en vullen elkaar goed aan. Dirk is meer een denker en kijkt vooruit en Ria is meer van het praktische en is een doener. “Samen ben je sterk.” Dat geldt ook voor de winkeliersvereniging zeggen ze. “Je gaat niet met je winkel op de hei zitten, maar in een winkelstraat waar je met elkaar dingen kunt doen. Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn, maar je kunt niet zonder elkaar.” Beiden hebben een sociale inslag en betekenen veel voor anderen. Een goed voorbeeld hiervan is Stichting Dag van je Leven. Een stichting die ze samen gestart zijn voor mensen met een verstandelijke beperking. 

Inmiddels is Total Copy Service dus dertig jaar verder en er is veel gebeurd. Zo is er ook een winkel bijgekomen in Amsterdam Oost. “Toch wel een iets ander soort klanten, waaronder veel studenten. De mentaliteit is daar ook anders, maar daar zijn we inmiddels aan gewend.” 

Het bedrijf is altijd met de tijd meegegaan. “Tegenwoordig gaat alles vooral digitaal, maar we vinden het belangrijk dat iedereen bij ons naar binnen kan blijven lopen. Veel mensen vinden dat persoonlijke contact toch het prettigste. En doordat we een servicepunt van DHL zijn geworden hebben we nog meer aanloop in onze winkel. Je kunt ons eigenlijk wel de internetdrukker met een voordeur noemen. 

30 jaar feestje
Ria en Dirk zijn nog lang niet van plan om te gaan stoppen. “Iedere minuut is bij ons anders en daar houden we van. We vinden het fijn om mooie dingen te maken en mensen blij te maken. We zitten niet stil en blijven ook op technisch vlak naar de toekomst kijken. En met een geheel nieuwe en nog gebruiksvriendelijkere website met uitgebreide webshop. Met ‘één druk op de knop’ kun je veel regelen.”

Zaterdag 5 september vieren ze hun 30 jaar feestje coronaproef met leuke acties en aanbiedingen. Wethouder van economische zaken Robert van Rijn komt naar de winkel en krijgt de eer om de website live te laten gaan. “We gaan de toekomst met veel enthousiasme, nog meer service en technologische hoogstandjes tegemoet.”

 

 

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator