Geslaagde Pompoenenspeurtocht

 

De pompoenenspeurtocht in Aalsmeer Centrum afgelopen zaterdag 27 oktober was weer een groot succes. Het weer leek even roet in het eten te gooien maar tijdens de speurtocht was het gelukkig droog en konden honderden kinderen met hun (groot)ouders op zoek naar de verstopte pompoenen in de etalages van de winkels. 

Tijdens deze 9e pompoenenspeurtocht in Aalsmeer Centrum op de laatste zaterdag van de herfstvakantie stonden om kwart voor 1 de eerste groepjes kinderen al te popelen om van start te gaan. Met behulp van een plattegrondje konden de 15 verstopte pompoenen gevonden worden. Tussen 13.00 en 15.30 uur was het een drukte van jewelste in de straten. Ook dit jaar waren er veel verklede kinderen en ouders op pad en bij Keurslagerij Ron Steen werd natuurlijk weer op pompoenensoep getrakteerd wat ook zeer in de smaak viel bij het winkelend publiek.

Er werden precies 200 formulieren ingeleverd en de meeste kinderen wisten alle pompoenen te vinden. Direct na afloop van de speurtocht werden de gelukkige prijswinnaars getrokken en gebeld. De 13 leuke én lekkere prijzen die beschikbaar waren gesteld door de deelnemende winkeliers in Aalsmeer Centrum, konden zaterdagmiddag meteen opgehaald worden. De hoofdprijs, een countdown kaart van Jump XL in Aalsmeer, goed voor 7 keer trampolinespringen is gewonnen door de 8-jarige Mette Bijlsma uit Aalsmeer. 

 

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator