Iris en Iris voor huid en haar

 

Kapster Iris Vermeij en schoonheidsspecialiste Iris Eveleens hebben de handen ineen geslagen en samen een mooie salon geopend in de Zijdstraat in Aalsmeer Centrum. Begin maart namen ze intrek in het pand op nummer 82a, naast het Kruidvat. En toen begon de coronacrisis en moesten de dames de deur weer sluiten, wat natuurlijk een flinke tegenvaller was. “Gelukkig mochten we 11 mei weer open en hebben we al veel klanten blij kunnen maken.” 

Christiaan Sijnen mocht Iris en Iris een bloemetje aanbieden namens het bestuur van het ondernemersfonds Meer Aalsmeer. Hij heette de dames welkom in Aalsmeer Centrum en wenste ze vooral veel plezier met hun nieuwe salon. Hij was onder de indruk van de mooie zaak en hoopt dat het zo goed met ze gaat, dat ze snel naar een groter pand kunnen verhuizen. 

Iris & Iris voor huid en haar bestaat uit Do My Hair van Iris Vermeij en Skin Sensation Schoonheidssalon van Iris Eveleens. Dames, heren en kinderen kunnen er hun haar laten knippen, kleuren, föhnen en binnengaan voor highlights en lowlights. Bij de kapsalon mag dat, na de coronatijd, met en zonder afspraak. Bij de schoonheidssalon kun je terecht voor allerlei soorten ontspannen en huidverbeterende gezichtsbehandelingen, massages, wimpers en wenkbrauwen verven, harsen en nog meer. Na een bezoek aan Iris & Iris wandel je weer mooi naar buiten.  

Meer informatie: www.iris-domyhair.nl en www.skinsensation.nl

 

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator