Nieuw in Aalsmeer Centrum: Black Lining

 

Aalsmeer Centrum is weer een ondernemer rijker. Black Lining Private Tattoo Studio opende onlangs haar deuren in de Zijdstraat 72, boven de Hema. De enthousiaste Franka van Son is de eigenaresse en heeft er veel zin in om haar klanten blij te maken met de mooiste tatoeages. Ze was sinds 2016 in dienst bij tatoeageshops buiten Aalsmeer en waagde de stap tot het openen van een eigen studio. 

In de moderne en ruime studio zet ze tatoeages met veel passie en plezier. Ze krijgt veel vraag naar fineline, dotwork, mandala en black and grey, maar is ook thuis in andere stijlen. Ook biedt ze ruimte voor gastartiesten die met haar willen samenwerken. 

Christiaan Sijnen, bestuurslid van Ondernemersfonds Meer Aalsmeer, verraste Franka met bloemen en heette haar welkom in de Zijdstraat. “Je hebt in ieder geval het mooiste uitzicht van de straat,” zei hij, refererend op zijn eigen winkel aan de overkant. 

Wil een mooie tatoeage laten zetten of informatie inwinnen? Maak dan een afspraak via www.blacklining.nl. Black Lining is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en uitsluitend op afspraak. 

 

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator