Poëzie in de etalage

De landelijke Week van de Poëzie start 28 januari en het thema is dit jaar SAMEN. Helaas is het deze keer niet mogelijk om in Cultureel Café Bacchus de jaarlijkse Poëzieavond te houden maar de werkgroep Podiumkunsten & Literatuur van KCA heeft een bijzonder alternatief gevonden. 

Samen met winkeliers van Aalsmeer Centrum zetten ze ‘Poëzie in de Etalage’. Deze gedichten worden vanaf 28 januari tot en met 14 februari gepresenteerd in 23 etalages. 

Hoewel samen steeds kleiner lijkt te worden nodigen wij u uit voor een winterwandeling langs de etalages van de deelnemende winkeliers: Van der Schilden Lingerie, EyeCare Ed Kriek Optiek, Van Uffelen Mode, Sparnaaij Juweliers, Bakkerij Vooges, Trouw Bruidsmode, Gentlemens Place, Kaashandel De Osdorper, G&W Gezondheidswinkel, Bruna, DiEMode, Bertram & Brood, Eveleens Makelaars, Eye Wish, The Phone House, Goemans Tapijt & Slaapcomfort, Wereldwinkel Aalsmeer, Waning Tweewielers, Het Boekhuis, Henrita Footwear, Total Copy Service, Zeilmakerij Lobbes en Notaris Labordus. 

Er zijn 32 gedichten binnengekomen! Onder deze dichters zijn twee Belgische dames en ook verwelkomen wij onze oudste debutante Anny van 87 jaar!

Route: start je gedichtenwandeling op het Raadhuisplein en loop via de Stationsweg, Zijdstraat met kleine uitstapjes naar de Punterstraat, Molenplein, Dorpsstraat en Schoolstraat terug naar het Raadhuisplein.

Geniet van de uitnodigende etalages want ook al zijn de niet essentiële winkels gesloten, de online verkoop kan gewoon doorgaan; steun daarom onze lokale ondernemers en maak een mooie doelbewuste wandeling door het centrum van Aalsmeer.

 

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator