Bereikbaarheid

Prima bereikbaar en gratis parkeren

Het winkelgebied van Meer Aalsmeer Winkeldorp is zowel met het openbaar vervoer als per auto goed bereikbaar. De bushaltes bevinden zich op de Van Cleeffkade en de Stationsweg. Gratis parkeren is o.a. mogelijk op het Raadhuisplein, het Praamplein en de straten rond het winkelgebied. Denk wel om uw blauwe schijf, u mag twee uur gratis parkeren.

Parkeergarage Studio's Aalsmeer

Het is ook mogelijk te parkeren in de parkeergarage van Studio's Aalsmeer via de Van Cleeffkade. Voor slechts 5 euro kunt u hier de hele dag parkeren. Het is maar een kleine wandeling naar het winkelgebied.

Boodschappensteigers

Op een aantal plaatsen kent Aalsmeer een regeling om overdag maximaal twee uur aan te leggen, de zogenoemde boodschappensteigers. U kunt vanaf de Ringvaart aanleggen aan het Praamplein, aan de achterzijde van winkelstraat Zijdstraat, direct voor de Albert Heijn. Met een kleine boot kunt u ook vanaf de Kleine Poel door de Brandewijnsloot naar het Praamplein varen.

Tevens is het mogelijk om vanaf de Westeinderplassen in het centrum van Aalsmeer af te meren aan de Kolenhaven, achter watersportvereniging Nieuwe Meer. U kunt hier ook water laden en stroom afnemen en tegen betaling van liggeld ook overnachten.

 

 

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator